A TECK SITE

HELBRED

Helbreds tips til alle dine elektroniske produkter, informerende nyheder med tips & trix.

Applikationer

Tip: Sådan ser du dine skjulte filer med en enkel tastaturgenvej

Support

Spørg os om hjælp, måske kan en af vores tech nørde hjælpe dig med dit problem.

Reparations Butikker

Vi reparerer ikke men vi kan give gode tips om hvilke reparations shopper der findes.

Browse Services

Imacon Services

Imacon.dk tilbyder et stort udvalg af muligheder for annoncering. Kontakt vores salgs afdeling på mail. Det plejer at tage ca. 2 hverdage at få svar. Hvis du har noget smart at dele så kan du også sende det på det på mail. Vi er Sponsorerede af Norh låsesmed Østerbro som er en del af Norh.

Kontakt os for annoncering

industry-2630319_1920

Opladningproblemer?

Tips og trix

Det kan muligvis skyldes at der med tiden har samlet sig en masse skidt i indgangen til strømstikket. Det findes der en hurtig løsning på. Der kan dog være andet galt der gør ladningen vanskelig. Inden du begynder at rense indgangen, kan du tjekke om kablet eller omformeren kan være defekt. Prøv at skifte delene ud med nogle du er sikker på virker. Hvis problemet ligger der er det nemt løst.

technology-3216744_1920

Tyverisikring

10 gode råd

Indbrudstyvene arbejder oftest, når ingen er hjemme, så derfor er det især vigtigt at signalere liv og aktivitet. Og så handler det i bund og grund om at gøre indbruddet rigtig besværligt for tyven. Herunder får du 10 konkrete råd om indbruds- og tyverisikring, som vil sænke din risiko for at få ubudne gæster markant.
industry-2633878_1920

Reparationsbutik

opgradering og reparation

Book en tid til din reparation online eller få lavet en walk-in reparation i en fysisk butik, hvor de reparerer din enhed mens du venter. Hvis du ikke har mulighed for at besøge en butik, er det også en mulighed at sende din beskadigede enhed til en reparatør. Vi har en liste på nogle du kan bruge.

Imacon nerds - er du en nørd

Er du en tech nørd lige som os - tag denne test og find af det

Er du en ægte tech-nørd, der er nede med tech-verdenens mange og alsidige tech-termer? Test din viden i denne quiz, se lige ned til ventre. 

a) Crapplet
b) Crapple
c) Junklolaet
d) Javaskiptmess

a) Hate blogging
b) Blame zone
c) Kaos spoting
d) Flame war

a) Touchdown
b) Clusterfunk
c) Shutdown
d) Nirvana

a) Fra spillet Zelda
b) Hackergruppen Anonymous
c) Fra en engelsk oversættelse af “Zero Wing”
d) Fra Star Wars

a) Double doodt
b) Double geeking
c) Geek-fest
d) Double skilling

1 .  crapplet

2.  Flame war

3.  Clusterfunk

4.  Fra en engelsk oversættelse af “Zero Wing”

5.  Dobble geeking

Har du er spørgsmål?

Service FAQ

Kontakt os her i kontaktformularen på denne side eller gennem over informations mail. 

Nyhed

Største spil indenfor kort

Den internationale gamings messe så kallet E3, som blev afholdt denne her i sommer, var fyldt med tips og opgfølgere til udgivene spil, hvilket ikke er super. Mange har jo ventet med længsel, og der er også spottet flere originale titler på vej. Flere går også andre veje det vil sige ind i multiplatforms verden. Hvilket kaster store oplevelser afsted til pc-folket, som i årevis ellers har været begrænset af konsoleksklusivitet. Hold et øje med disse spil.

informationsbanken

Smarte ure - hvad er det

Hvad er et smartwatch? Til en vis grad kan du det samme på dit smarte ur som på din mobil – f.eks.  foretage opkald, sende sms, kigge mails, spille musik og med forskellige apps får du endnu flere sjove og smarte funktioner. Det smarte ved et smartwatch er at du altid har det ved hånden. Ofte bliver smarte ure og sportsur blandet sammen, da mange ure også  falder ind under begge kategorier, men ikke alle smarte ure er sportsure også omvendt.

Nyhed; Apple satser stort:

Apple glasses klar i 2020 Apple er tæt på et helt nyt produkt og det bliver det største sats siden iPhonen - Apple Glasses. Det bliver et nyt vildt accessory til din iPhone.

Terms & Conditions – Privacy Policy – Delivery Information – Support