Indeklima og belysning på arbejdspladsen

Indeklima og belysning på arbejdspladsen

Der er de seneste år sket meget inden for indeklima på kontoret og arbejdspladsen, og virksomhederne har fuld fart på omstillingen. Mental og digital sundhed er blevet sat i centrum hos mange virksomheder, der ønsker en sund arbejdsplads. Hvilket også har resulteret i nye krav til belysningen på arbejdspladsen. Belysningen har afgørende betydning for trivslen på arbejdet, derfor er det vigtig at være opdateret på kravene herom.

 

Et øget fokus på sundhed og vores velvære, har skabt et større fokus på indeklimaet og hvordan vi indretter arbejdspladsen med naturligt lys og belysningsartikler. Det helt rigtige lys kan spille en afgørende rolle for et sundt indeklima på kontoret og arbejdspladsen. Indeklimaet er en vital faktor for et sundt og godt arbejdsmiljø, der giver medarbejderne større motivation og drivkraft til at gøre en forskel.

Nye krav til belysning på arbejdspladsen

Der findes en række krav og betingelser til belysning på arbejdspladsen, som er fastsat med lov. Kravene til belysning omfatter blandt andet indendørs arbejdspladser, og skal være med til lægge byggestenene for et bedre indeklima og arbejdsmiljø. Lyset skal tilpasses diverse arbejdsopgaver, og der findes derfor nogle helt specifikke krav til hvornår der skal anvendes hvilket lys. Mange virksomheder er kommet med på bølgen og er begyndt på omstillingen.

 

Der bliver arbejdet mange timer rundt omkring på de danske arbejdspladser. Det er derfor essentielt med den helt rigtige belysning. Belysningen kan bidrage til et bedre indeklima og dermed også et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne. Det øget fokus på medarbejdernes sundhed er blevet en vigtig faktor for at kravene til belysning bliver overholdt og at der bliver valgt de rigtige løsninger og dermed får den bedst mulige belysning på arbejdspladsen.

Vælg den rigtige belysning til dit arbejde

Belysningen på arbejdspladsen skal tilpasse diverse opgaver, og det er derfor vigtigt med de helt rigtige løsninger, for at skabe et lækkert og lyst arbejdsmiljø. På kontorer og indendørs arbejdspladser er LED armaturer og LED paneler meget hyppigt anvendt. De kan give et koncentreret og arbejdsvenligt lys, der ikke er hård ved øjnene. Hos PlusLED finder du et stort udvalg af både LED armatur og LED paneler.

 

Det er essentielt med den rigtige belysning på kontoret, for at opretholde et godt og sundt arbejdsmiljø. Et LED lysarmatur giver et fremragende arbejdslys. Lyset er kraftigt og godt at arbejde og opholde sig under. Er du mere til et smukt oplyst miljø, der giver et meget naturligt lys, vil LED paneler være meget velegnet. Det handler hele tiden om at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø for ens medarbejdere og tilgodese deres behov. Den rigtige belysning kan både være med til at spare virksomheden for penge, forbedre medarbejdernes sikkerhed, og dermed også forbedre arbejdsforholdene.

Du kan måske også lide

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.