Whiskysmagning firma anbefales hvis du er løbet tør af idéer til næste firma event

Whiskysmagning firma anbefales hvis du er løbet tør af idéer til næste firma event

Hvad er et godt firma event?

Inden du begynder, at forelske dig i aktiviteter eller underholdning til firmafesten, så er det en god idé at have med i baghovedet, hvem man er i gang med at lave firma eventet for. Dette tips passer til det firma, som består af personer som ikke er bange for hverken alkohol, nye smager, en sen aften og sjov underholdning.

Der er stor forskel fra firma til firma, hvordan de ansatte på en arbejdsplads ønsker at afholde deres firmafest, men en ting der er fælles for dem alle er, at det skal være en sjov oplevelse, hvor underholdningen skal være i top. Mener vi.

Hos Imacon.dk kommer vi med råd og tips til virksomheder både gældende personalepleje og f.eks. salg og andre aktiviteter som gør at du kan spare penge eller øge din omsætning.

Har i ikke allerede brændt varme på nogle aktiviteter af og i mangler idéer til måske en julefrokost, så har vi her et udmærket forslag, som nævnt hvis dit team består at en frisk flok af voksne mennesker der ikke er bange for nye smager, sene aftener og alkohol.

Gin eller whiskysmagning firma med Lars Code

Lars Code er en mand der kan stå for hele underholdningen og alt drikke til næste julefrokost eller firmaevent. Til og med alt mad og lokaler i samarbejde med restaurant Kareten på Amager. 
Uanset rammerne så er en whiskysmagning firma, hjemme, eller til fest med Lars Code altid en oplevelse. Du behøver ikke at have erfaring eller træning i kunsten at nyde de gyldne dråber whisky eller gin, kan du læse på lardcode.dk

Imacon.dk foreslår at i selve scroller og kikker rundt på Lars Codes hjemmeside, her er to rigtigt gode artikler vedrørende ginsmagning og whiskysmagning firma ;

Læs mere: Ginsmagning firma, hjemme eller til festen

Læs mere: Whiskysmagning firma – Lars Codes komplette whiskyguide

 

Whiskysmagning firma anbefales hvis du er løbet tør af idéer til næste firma event - Lars Code kan stå for det hele

Du kan måske også lide

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.