Electrician Preparing Electric Outlet

Håndværkerhjælp på døgnvagt hvad koster det

De forskellige dag tager selvfølgelig priser for et døgnvagt vagtudkald. Her kigger vi lidt nærmere på de forskellige erhverv og hvad det koster at bestille en akut elektriker, en akut låsesmed osv. Priserne i artikel en gennemsnittet af det vi finder på forskellige hjemmesider. 

Hvad koster en låsesmed døgnvagt?

At bestille en låsesmed ud på er døgn-vagt-udkald er billigt hvis man samlinger med alle de andre fag. De priser man ser på låsesmedenes hjemmeside kan kun betale sig hvis der ikke afleveres kvittering og ryger direkte ind på den private MobilePay. Vi skal huske på at en låsesmed er en uddannet tekniker og finmekaniker, 4 års uddannelse er ikke gratis. 

Prisen på låsesmed vagt udkald ligger et sted mellem 800 kr og 1.700 kr kun for udrykning. Regne med minimum 1.500 kr hvis ønsker seriøst hjælp af en seriøs låsesmed. Her er tre eksempler på låsesmede som er seriøse og som du kan kontakte, læse mere på deres hjemmesider:

 1. Låsesmed.dk
 2. Norh Sikring
 3. Låsesmed Nørrebro 
Hvad koster en Autolåsesmed døgnvagt?

En autolåsesmed koster mere end en almindelig låsesmed, en Autolåsemed kan nemlig nogle specielle ting mht. til hvad en låsesmed kan. En Autolåsesmed har også nogle specielle værktøj. Hvad koster så en autolåsesmed? Jo, et sted mellem 2.000 kr op til 5.000 kr alt efter hvilken mærke og bil du har. Nogle gode autolåsesmede på netter er;

 1. Bil låsesmed
 2. Autolåsesmed København 
 3. Låsesmed Amager Autolåsesmed
Hvad koster en elektriker døgnvagt? 

Et sted mellem 3.000 og 4.000 er rimeligt for at bestille en elektriker til et vagt udkald efter arbejdstid. Nogle elektriker som f.eks. denne elektriker i København er fleksible og tilbyder også vagtudkald akut i dagtimerne, weekenden, om lørdage og søndage. OBS. en elektriker i Birkerød og Rudersdal er oftest nødt til at tage lidt mere i betalt, end en elektriker i et billigere område f.eks. på SydSjælland. Her er nogle forslag på autoriserede elektriker som du kan ringe til hvis strømmen går:

 1. Autoriseret Elektriker København
 2. Norh Entreprise
 3. By del Elektriker døgnvagt
Hvad koster diamantboring akut eller med hurtig tidsbestilling?

Akut diamantboring er mange gange svær at få, de drejer sig om store dyre maskiner. Du vil sandsynligvis aldrig finde en diamantborer der rykker ud og borer for under 5.000 kr. Her er i hvert fald et forslag på 3 virksomheder du kan tage kontakt til:

Hvad koster en akut gravemaskine med fører?

Den mest omkostningseffektive håndværkere. En Gravemaskine med fører koster som minimum 10.000kr af få ud en dag og på et vagtudkald. Lad os håbe at du aldrig får brug for en akut gravemaskine! Måske kan du få et godt tilbud ved Lej Håndværker og deres gravemaskine med fører her

Hvad koster en akut VVS?

En Akut VVS er lidt det samme som en akut elektriker, regne med at en akut VVS koster mellem 3.000 og 4.000 kroner for et vagtudkald. 

Hvad koster en akut tømrer på vagt udkald?

Hvis du har brug for akut tømrerservice så regne med at de nok er timerne efter arbejdstiden der vil koste mere end selve vagt udkald gebyret. Tømreropgaver tager som regel mere tid at løse.  Hør om både pris og opgavens omfang for du beslutter dig for hvilken tømrer du skal bruge. Her er 3 gode tømrere som du kan vælge at ringe til:

 1. Norh Tømrer
 2. Sjællands Byg på Amager
 3. Lej håndværker 

Du kan måske også lide

Cookies & Vigtig Info

Autorisations krævande opgaver går midlertidigt gennem tredje part, læs her for mere info, samt information omkring cookies, persondatapolitik og handelsbetingelser.